A "NYOMKODÁSOS" ARCKEZELÉS

A legtöbb nő kozmetikushoz az arctisztító ("NYOMKODÁSOS") arckezelés miatt jár. A tisztátalan (mitesszeres, vagy akár pattanásos) bőr nem csupán a tiniknél fordul elő.

Mit várj el a „nyomkodásos” kozmetikai arckezelésektől?

Az arctisztító kozmetikai arckezelés vízválasztó szolgáltatás a kozmetikus illetve a vendég szempontjából is. A kozmetikus sikere, a kezelés eredménye nem csak az igénybevett szolgáltatás minőségén múlik; a vendég problémájára, pedig a 6-8 hetenkénti „nyomkodás” nem minden esetben nyújt tartós megoldást.

Mi az, ami EGYETLEN arctisztító kezelésnél elvárható?

  • Egy nyomkodásos arckezelés nem kell, hogy fájjon! Vannak az arc bőrének érzékenyebb részei, ahol kellemetlenebb a komedók (mitesszerek) eltávolítása, de az arctisztító kezelés alapvetően nem szabad, hogy fájdalmas emlékként éljen valakiben!
  • A kezelés befejezése után enyhe piros foltok maradhatnak az érzékenyebb bőrön, amik legkésőbb másnapra le kell, hogy nyugodjanak!
  • A kezelés utáni több napig tartó sebek, duzzanatok, illetve a bőr általánosan rosszabb, gyulladt állapota rossz szakmai hozzáértésre (a termékek kiválasztását, illetve a „nyomkodás” technikáját illetően) utal.
  • Gyulladt, aknés bőrt nyomkodás után nem szabad masszírozni (bármennyire is jól esne), mert ez további gyulladások kialakulásához vezethet!
  • Az otthoni nem megfelelően kiválasztott bőrápoló készítmények is ronthatnak a bőr állapotán egy-egy kezelés után.

 

Aki valóban szeretné, ha bőre letisztultabb, simább, puhább, hidratáltabb legyen, az csak a kozmetikai és otthoni bőrápoló készítmények (és ide beletartozik minden tisztító termék, tonik, arckrém, ampulla, smink stb.) körültekintő összehangolásával érheti azt el.

Ne várjunk a 6 hetenkénti kezeléstől tartós csodát, ha utána a mindennapi bőrápolással leépítjük a bőrünket! (A kozmetikus nem a suszter, aki megsarkalja a cipőnk, utána meg újra lejárhatjuk azt!).

Mindenkinek lehet szép bőre!

A gyorsan újratermelő, mitesszeres, gyulladásra hajlamos bőrök is kiegyensúlyozhatóak (belső okokat is kivizsgálva és kizárva), ha a következőeket szem előtt tartjuk:

  1. Kezdetben muszáj rendszeresebben (legalább 3 hetente) eljárni arctisztító kezelésre, egyébként a kozmetikus nem tudja megfelelően kitisztítani a bőrt. Ez idővel majd kitolódhat (bőrtől függően) akár 6-8 hétre is!
  2. Az otthoni bőrápolás sokszor többet jelent, mint egy-egy kozmetikai kezelés. A Belico kozmetikusok pénztárcádnak megfelelően építik fel az otthoni bőrápoló kúrát, lépésről-lépésre. Nem kell egyszerre több tucat terméket megvásárolnod! Sőt! Mindenből adnak mintát is, így valóban azt veheted meg, ami javulást eredményez a bőrödön.
  3. A Belico termékek egyedülálló liposzómás-nanoszómás rendszerüknek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is felszívódnak (ahova a szokványos kozmetikumok nem jutnak be), ezért gyorsabb bőrképjavulásra számíthatsz!
  4. Vannak olyan készítmények, melyek használatával befolyásolható a faggyútermelés, kevesebb mitesszered lesz, ami marad, könnyebben kitisztítható. Az olajosan fénylő bőr szépen mattosítható, a tág pórusok finomíthatóak. A feszülő, húzódó, de gyulladt bőröket is zsíros érzet nélkül, könnyű, teljesen felszívódó krémekkel lehet hidratálni.
  5. Ha szívesen sminkeled magad, akkor mattosító, bőrbarát, védő sminkeket is választhatsz!

Kérj bátran segítséget a Belico kozmetikusoktól!

Kapcsolódó termékek